Dr Techno preporuka za sve mame, bake i dame - uređaji i kućni aparati po vašoj meri

Dr Techno preporuka za sve mame, bake i dame - uređaji i kućni aparati po vašoj meri

Nakon uskršnjih praznika, želimo da se zahvalimo svim divnim ženama, pre svega mamama i bakama, koje svoju ljubav, pažnju i trenutke posvećuju svima nama, pažljivo pripremajući svoje specijalitete, ukusne zalogaje, dekoracije, mala i velika iznenađanje tokom svih radosnih praznika. Da kažemo hvala, ali i da podsetimo da postoji toliko, takođe velikih i malih, uređaja i kućnih aparata kojima možemo da olakšamo njihove napore i sve ono što rade za nas. 

Tim naših specijalista za tehniku je uvek tu da vam pomogne da izaberete najbolje za vas i vaš dom, a posebno se radujemo kada možemo da ugostimo prave znalce - žene koje u svojim kuhinjama i domovima tačno znaju šta žele i koje biraju najbolje. 

Kao jedno od najvažnijih rešenja koje je potrebno svakoj kuhinji i domaćici jeste kvalitetan i prostran frižider, u kome će uvek imati dovoljno mesta. LG kombinovani frižideri su upravo naša preporuka - prepoznatljiv kvalitet i standard koji LG tehnika i kućni aparati pružaju bez sumnje izdvaja i LG frižidere u našoj ponudi. Do kraja aprila, možete pronaći izdvojene LG frižidere sa zamrzivačem po odličnoj ceni - uz 20% popusta. Pored toga, izdvajamo i ponudu Bosch XXL frižidera, koji su u našoj ponudi uvek po najboljoj ceni, a do kraja aprila imate mogućnost i produžene garancije 2 + 3 godine. 

Baš kao i žena, mali i veliki kućni aparati su istinski intuitivni. Na primer, Electrolux rerne sa mogućnošću povezivanja pružaju vam nove nivoe funkcionalnosti i praktičnosti prilikom kuvanja, što uključuje upravljanje glasom kada je uređaj povezan s vašim Google pomoćnikom. Elektrolux aspiratori tiho rade iznad ploča za kuvanje koje znaju koja je temperatura savršena za pripremu jela, dok rerne znaju kada da dodaju pravu količinu pare. Bogati asortiman Elektrolux uređaja možete istražiti i pronaći u našim prodavnicama i ovde, na sajtu, dok izdvajamo ponudu setova ugradnih ploča i rerni sa specijalnom cenom i popustima do kraja aprila.

Sigurnost je definitivno nešto što posebno naše dame čini srećnim kada su u pitanju kućni i kuhinjski aparati i uređaji. Upravo iz tog razloga, ne možemo propustiti priliku da spomenemo sjajne izdvojene Samsung uređaje kao što su ugradne rerne, mikrotalasne rerne, ili frižideri i mašine za pranje ili pranje i sušenje veša na koje kompanije Samsung daje čak 5 godina garancije do kraja aprila. Ne propustitie priliku, i odlične cene da vaš dom i kuhinju opremite najkvalitetnijim uređajima. 

A kako bi naše dame uživale, nakon svih poslova i ljubavi koju pružaju svima nama, preporučujemo da pogledate posebne ponude uređaja koji donose najveće uživanje u svaki dan, kao što su Gaggia kafe aparati ili Philips Lumea uređaji za  depilaciju. Ristretto, espresso, cappuccino, caffe late, penušavo mleko i još mnogo čarolija omiljenih italijanskih napitaka donose ovi fenomenalni kafe aparati, za koje kažemo da su vaš lični barista. Specijalna ponuda je aktuelna do kraja aprila, u kojoj uz kupovinu Gaggia kafe aparata dobijate i poklon.  

Kako mi za naše drage dame, uvek imamo neke specijalne ponude, pozivamo vas i da se prijavite na Dr Techno Newsletter, jer svakog vikenda baš u vaše email sanduče stižu ove posebne ponude, dostupne samo vama koji poklanjate vaše vreme i poverenje na ovaj način.

DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.