Nintendo SWITCH IGRA NSW SUPER MARIO 3D ALL-STARS

MP cena: 8.887,00 din. Ušteda: 888,00 din.
7.999,00 din. *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 740,58 din.
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
165574

Proizvođač: Nintendo
Model: NSW SUPER MARIO 3D ALL-STARS
Platforma: Switch
Kategorija: Igrice
Žanr: Avanture, Platforme, Dečije
Preporučeni uzrast: PEGI 7
Ostalo: Svet igara Super Maria je postao bogatiji za još jednu kolekciju. U pitanju je Super Mario 3D All-Stars koja sadrži tri Super Mario 3D igre. Ograničena Super Mario 3D All-Stars dolazi kao ograničeno fiziko izdanje i sadrži sledeće igre:
SUPER MARIO 64
Sa bezvremenskom šemom kontrole koja se pojavljuje u svakom od njegovih 3D izleta, Super Mario 64 je obeležio Mariov veličanstveni debi u svetu 3D. Skočite u zid, prevrnite se i čak letite dok istražujete predele oko zamka princeze Peach da biste sakupili Power Stars i zaustavili Bowser-a!
SUPER MARIO SUNSHINE
Vreme je za plažu! Mario putuje na prelepo ostrvo Delfino na tropski odmor sa svojim prijateljima, ali umesto toga udružuje se sa pouzdanim F.L.U.D.D. da se otkrije mračna zavera i glavni zlikovac koji stoji iza svega. Njegov novi prijatelj takođe omogućava Mariu da prelazi različitim svetovima na sve moguće jedinstvene načine zahvaljujući svojoj veličanstvenoj pumpi za vodu!
SUPER MARIO GALAXY
Mario je eksplodirao u međugalaktičkoj potrazi da pomogne Rosalini i spasi princezu Peach od Bowserovog napada astronomskih razmera. Prkosite gravitaciji i skačite preko planeta pomoću opcionalnih kontrola kretanja ili predajte Joy-Con kontroler prijatelju za dodatnu pomoć u režimu Co-Star! Otkrijte tri Mariove najveće 3D avanture sa Super Mario 3D All-Stars na Nintendo Switch-u!

  • Uvoznik: Tačan podatak o uvozniku će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
  • Zemlja porekla: Tačan podatak o zemlji porekla će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.