Bosch MAŠINA ZA PRANJE VEŠA WAN24293BY

MP cena: 81.099,00  RSD Ušteda: 8.109,00  RSD
72.990,00  RSD *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 3.379,13  RSD
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Obaveštenje Proizvod je dostupan samo u maloprodajnim objektima i ne može se kupiti putem interneta.
Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
4242005399161

Od 01.02.2024. do 29.02.2024. kupovinom izabranih Bosch veš mašina, mašina za sušenje i mašina za pranje i sušenje ostvarujete pravo na 2+3 godina potpune garancije.
Pravo na podruženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštampan garantni list koji dobijete registracijom i originalni račun.

Garantni rok iznosi 5 godina, počevši od datuma isporuke aparata prvom krajnjem kupcu, pod uslovom da prvi krajnji kupac izvršio:
1. online registraciju uređaja (najkasnije 30 dana od datuma kupovine).
2. da je ostavio recenziju o zadovoljstvu proizovdom (dovoljno je nekoliko rečenica).


LINK ZA REGISTRACIJU

Uslovi za 2+3 godina garancije (PDF)

*Garancija se ostvaruje u odnosu sa trećim licem i prema uslovima koji su propisani od strane trećeg lica. Garancija se stiče prijavljivanjem kod trećeg lica, pri čemu se isključuje bilo kakva odgovornost Dr Techno po osnovu garancije

Proizvođač: Bosch
Model: WAN24293BY
Energetski Razred: A
Punjenje: Punjenje spreda
Max Broj Obrtaja: 1200
Kapacitet: 8 kg
Zapremina bubnja: 65 l
Nivo buke centrifuge: 70 dB (A) re 1 pW
Dimenzije (Š-V-D):
59.8 cm x 84,5 cm x 59.0 cm
Ostalo: Funkcija Iron Assist. ActiveWater™ Plus. SpeedPerfect. Reload funkcija ponovnog punjenja: zaboravili ste još nešto za pranje? Sad to jednostavno dodajte u mašinu. TouchControl dugmad: Odgoda završetka programa, Start/pauza sa mogućnošću kasnijeg dodavanja veša, Temperatura, SpeedPerfect, Pretpranje, Broj obrataja, Voda Plus i Dodatno ispiranje/Bez ispiranja. Veliki displej za prikaz brzine centrifuge, preostalog vremena, 24 h odgode završetka pranja i preporuka za punjenje bubnja. AquaStop. Potpuno elektronsko upravljanje za sve programe. Zvučna izolacija: podna ploča. AntiVibration Design: tiša i stabilnija mašina. EcoSilence Drive: tiho delovanje motora sa vrlo dugim životnim vekom. Sistem za otkrivanje pene. Kontrola neuravnoteženosti bubnja. Zvučni signal na kraju programa. Zaključavanje opcija pred decom. Umetak za tečni deterdžent
 

  • Uvoznik: BSH Kućni aparati d.o.o.
  • Zemlja porekla: Poljska
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.