Xiaomi SMART WATCH Mi Watch Lite Ivory (BHR4359GL)

MP cena: 7.766,00 din. Ušteda: 776,00 din.
6.990,00 din. *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 647,17 din.
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
934547

Proizvođač: Xiaomi
Model: Mi Watch Lite Ivory (BHR4359GL)
Baterija: 230 mAh, Trajanje 9 dana
Povezivanje: Bluetooth 5.1
Materijal: Termoplastični poliuretan (narukvica)
Kompatibilnost: Android 5.0 i noviji, iOS 10 i noviji
Vodootpornost: 5 ATM
Veličina ekrana: 1.4" LCD
Aplikacija: Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite
Dimenzije: 41 x 35 x 10.9 mm
Ostalo: Mi Watch Lite je satkan od kvalitetnih materijala koji ga čine prilično otpornim satom, ali i vrlo laganim jer ukupno teži samo 35 g. Podržaće Vas u fizičkim aktivnostima u zatvorenim i otvorenim prostorima.
Pripremite se za oduševljenje kada se uključi veliki 1.4-inčni ekran Mi Watch Lite-a. HD rezolucija od 323 ppi daće Vam oštre, živopisne slike, čineći sve informacije čitljivim čak i pri jakom suncu. Instant pregled poziva, poruka i obaveštenja iz aplikacija. Slušajte i menjajte muziku, dok Vam je telefon u džepu.
Bilo da vežbate unutra ili napolju, Mi Watch Lite će pratiti Vaš napredak u realnom vremenu i pomoći će Vam da postavite i dostignete sve ciljeve. 
Uz GPS + GLONASS senzore za praćenje, sat može precizno da meri Vašu putanju, brzinu, daljinu i broj sagorenih kalorija. Pored toga, meri i promene u brzini otkucaja srca i na taj način Vam pruža jasnu sliku o performansama vaših fizičkih napora i sportskih aktivnosti.
Opremljen PPG senzorom, sat može precizno da prati rad srca 24 sata dnevno i obavestiće Vas ukoliko je nešto van granica normale. Može i da sačuva informaciju o brzini otkucaja srca tokom mirovanja i do 30 dana, kako bi olakšao dugotrajno praćenje promena u radu srca.
Analizirajte kvalitet sna tako što ćete meriti sve podatke vezane za spavanje, kao što su faze dubokog sna, faze lakog sna i broj sati spavanja, kako biste održali zdrave navike.
Izvodite vođene vežbe disanja u trajanju od 1 do 5 minuta, kako biste se oslobodili stresa i napetih situacija bilo kada, bilo gde.

  • Uvoznik: Tačan podatak o uvozniku će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
  • Zemlja porekla: Tačan podatak o zemlji porekla će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.