Switch IGRA WRC 10

MP cena: 8.332,00 din. Ušteda: 833,00 din.
7.499,00 din. *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 694,33 din.
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
041967
Datum izlaska: 2-Sep-21

Proizvođač: Nacon
Model: Switch WRC 10
Platforma: Switch
Žanr: Simulacija, Sport, Vožnja
Preporučeni uzrast: PEGI 3
Ostalo: Njen izlazak poklapa se sa pedesetom godišnjicom ovog takmičenja, te su se autori potrudili da u igru uvrste i razne istorijske automobile i trake, da bi zagriženim fanovima dali priliku da proputuju kroz vreme.
Što se noviteta tiče, sva četiri nova relija će biti dostupna - Belgija, Estonija, Hrvatska i Španija. Igra sadrži ukupno 120 staza, 52 tima iz tekuće sezone (uključujući sve 3 WRC divizije i juniorsku), kao i 20 automobila proizvođača kao što su Toyota, Ford, Subaru, Mitsubishi, Lancia, Audi i Alpine.
Iako dosta ljudi preferira pojedinačne trke, karijernom režimu je posvećena dužna pažnja. Utegnut i našminkan do neprepoznatljivosti, ovaj režim sada dozvoljava da sačinite svoj tim i ukrasite kola njegovim obeležjem. Što se tiče e-sport strane, tu su dnevni i nedeljni izazovi koji će Vam dozvoliti da odmerite snage sa drugim igračima širom sveta, ali i klubovi koji dozvoljavaju da organizujete sopstvena takmičenja.
Endžin za fiziku je znatno unapređen od prošlog puta, a glavna poboljšanja dolaze na polju aerodinamike i kočenja po svih površinama. Dizajn zvuka je osvežen, što bi trebalo da pomogne vozačima da se užive.
Ako ste zaljubljenik u reli, nema mnogo dileme - WRC 10 je prava stvar za Vas. Sve što sada ostaje je da (ako već niste) nabavite prikladan volan i počnete da turirate mašinu.

  • Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
  • Zemlja porekla: Kina
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.