Brza pretraga

Izabrani filteri:

 1. Platforma: Xbox 360 Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 1. Software (3)
Proizvođač
 1. Activision (1)
 2. Big Ben (1)
 3. Electronic Arts (1)
Touch Screen
 1. Ne (3)
Kategorija
 1. Igrice (3)
Kategorija

Računari i Komponente

po stranici

3 Artikal(a)

 • 1.999 RSD
  Proizvođač: Activision Model: XBOX 360 Call of Duty Black Ops 3 Platforma: XBOX 360 Kategorija: Igrice Ostalo: Call of Duty Black Ops III je upravo ono što bi i očekivali od nove CoD igre. Glavni noviteti bi mogli da se pripišu gameplay mogućnostima koje sa sobom nosi setting igre u budućnosti. Međutim ono što je jako važno je to da iako ne previše (zapravo ni malo) inovativna, igra u okviru onoga što nudi daje vrlo ispeglano CoD iskustvo koje je ovaj serijal i učinilo najvećim u industriji zabave sve ukupno. Verujemo da je ovo i bio cilj developerima, ne izmišljati toplu vodu, već ono što je proslavilo serijal, odraditi na što bolji način. Rekli bismo da su ove godine u tome i uspeli.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 3.999 RSD
  Proizvođač: Big Ben Model: XBOXONE Tennis World Tour Platforma: XBOXONE Kategorija: Igrice Ostalo : Simulacija tenisa, prva u poslednjih nekoliko godina. U igri nas očekuje oko 30 tenisera. Studio sarađuje sa dosta profesionalnih tenisera kako bi njihove pokrete verno preneo u igru. Nadamo se samo da Nadal neće imati svoj ''ritual'' pred servis. Napomena: Za razliku od Fifa i NBA u Tenisu se ne dobijaju licence za sve igrače potpisivanjem ugovora sa organizacijom već se sa igračima pregovara pojedinačno izato nema svih igrača, pre svega bitno napomenuti Đokovića koji se ne nalazi u igri. Spisak igrača možete naći na ovom linku

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 4.999 RSD
  Proizvođač: Electronic Arts Model: XBOX360 FIFA 18 Platforma: Xbox 360 Kategorija: Igrice Ostalo: Preorder bonusi: 5 Jumbo Premium Gold Packova (1 kesica nedeljno tokom prvih pet nedelja od izlaska igre). Cristiano Ronaldo (na pozajmici u vašem FUT timu na pet mečeva). FUT dresevi (Creator Collection)

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

po stranici

3 Artikal(a)

Prodajna Mesta


Bulevar Oslobođenja 79, Novi Sad

Telefon: +381.021.382.60.21

Newsletter