Brza pretraga

Izabrani filteri:

 1. Proizvođač: N/A Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 1. Software (17)
Touch Screen
 1. Ne (1)
Platforma
 1. PS4 (9)
 2. Xbox ONE (6)
 3. Switch (2)
Kategorija
 1. Igrice (17)
Kategorija

Računari i Komponente

po stranici

Artikli 13 do 17 od 17 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 • 7.999 RSD
  Proizvođač: Capcom Model: PS4 Monster Hunter World Steelbook Edition Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Ostalo: Najnoviji naslov u seriji akcionih RPG igara koja je do sada prodala preko 40 miliona kopija Monster Hunter: World uvodi novi, živi ekosistem u kome se igrači nalaze u ulozi lovca koji traži i ubija opasne zveri u napetim bitkama. Idite u kvestove sami ili sa do tri druga lovca u novom online multiplayer okruženju koji omogućava kooperativnu igru na globalnom nivou.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 8.990 RSD
  Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Ostalo: Dissidia Final Fantasy NT je jako brza timska borba gde možete da izaberete nekog od 20 legendarnih likova iz Final Fantasy sveta i sukobite se u 3 na 3 borbama u posebnim arenama sa igračima online, sa prijateljima ili da vežbate samostalno. Najbolje partije nastaju ako pozovete svoje prijatelje u tim i onda se takmičite protiv drugih timova. Napravite svoju ekipu i budite najbolji!

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 15.999 RSD
  Proizvođač: Capcom Model: PS4 Dragon Ball FighterZ Collector's Edition Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Ostalo: Nakon uspeha Xenoverse serije vreme je da se vrati klasična 2D Dragon Ball tabačina na ovu generaciju konzola. Dragon Ball Fighter Z je napravljen na osnovu onoga zašto igrači vole Dragon Ball: neprekidne spektakularne tuče sa moćnim borcima. Anime grafika je dovedena do vrhunca a gameplay je po sistemu lako da se nauči a teško da se ovlada.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 15.999 RSD
  Proizvođač: Capcom Model: XBOXONE Dragon Ball FighterZ Collector's Edition Platforma: Xbox ONE Kategorija: Igrice Ostalo: Nakon uspeha Xenoverse serije vreme je da se vrati klasična 2D Dragon Ball tabačina na ovu generaciju konzola. Dragon Ball Fighter Z je napravljen na osnovu onoga zašto igrači vole Dragon Ball: neprekidne spektakularne tuče sa moćnim borcima. Anime grafika je dovedena do vrhunca a gameplay je po sistemu lako da se nauči a teško da se ovlada.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 19.999 RSD
  Proizvođač: Capcom Model: PS4 Monster Hunter World Collectors Edition Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Ostalo: Najnoviji naslov u seriji akcionih RPG igara koja je do sada prodala preko 40 miliona kopija Monster Hunter: World uvodi novi, živi ekosistem u kome se igrači nalaze u ulozi lovca koji traži i ubija opasne zveri u napetim bitkama. Idite u kvestove sami ili sa do tri druga lovca u novom online multiplayer okruženju koji omogućava kooperativnu igru na globalnom nivou.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

po stranici

Artikli 13 do 17 od 17 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Prodajna Mesta


Bulevar Oslobođenja 79, Novi Sad

Telefon: +381.021.382.60.21

Newsletter