PS4 IGRA Tales of Arise

MP cena: 9.998,00 din. Ušteda: 999,00 din.
8.999,00 din. *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 833,17 din.
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
041974
Datum izlaska: 10-Sep-21

Proizvođač: Bandai Namco
Model: PS4 Tales of Arise
Platforma: PS4
Žanr: RPG
Preporučeni uzrast: PEGI 12
Ostalo: Na planeti Dahna, uvek se odavalo poštovanje planeti Rena kao zemlji pravednika i božanstava. Priče koje su se prenosile generacijama postale su istina i zamaskirana stvarnost za stanovnike Dahne. Međutim stvarnost je malo drugačija i već 300 godina Rena vlada Dahnom, pljačkajući planetu prepunom resursima i lišavajući dostojanstva i slobode ljudi koji žive na Dahni.
Tales of Arise priča počinje sa dvoje ljudi, rođenih u različitim svetovima, od kojih svaki lik želi da promeni svoju sudbinu i stvori novu budućnost. Istraži svet Dahne, gde se mešavina jedinstvenih, prirodnih okruženja menja u zavisnosti od doba dana. Protagonisti koji će odrediti sudbinu ova dva sveta su Alphen koji je sa Dahne i Shionne koja je sa Rena. Na putu oslobađanja planete Drahne će im se pridružiti raznoliki likovi koji će odrediti sudbinu ove priče.
Tales of Arise je jedinstvena igrica iz Tales franšize pošto su po prvi put uvodi novi sistem pravljenja komboa kroz takozvani Boost Strike sistem gde se sa različitim napadima puni skala kako bi se došlo do ultimativnog napada.

  • Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
  • Zemlja porekla: Kina
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.