PC IGRA Humankind - Day One Edition

MP cena: 7.221,00 din. Ušteda: 722,00 din.
6.499,00 din. *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 601,75 din.
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
042319
Datum izlaska: 17-Aug-21

Proizvođač: Sega
Model: PC Humankind - Day One Edition
Platforma: PC
Žanr: Potezna strategija
Preporučeni uzrast: PEGI 12
Ostalo: Humankind je nova igra iz kuhinje Amplitude Studios, nagrađivanog studija zaslužnog za titane 4X žanra kao što su Endless Space i Endless Legend. Ovo je njihova najveća, najbolja i najsveobuhvatnija igra do sada, u kojoj ćete dobiti priliku da povedete jednu grupu ljudi od neolitskog plemena do savremenog društva.
Reč je o poteznoj strategiji u kojoj igrač preuzima ulogu vođe jedne nacije. Na njemu je da ih povede u istraživanje sveta, izgradnju i proširenje, eksploataciju mnogih resursa koje okolina nudi, i istrebljivanje svakoga ko im stane na put.
Pored strateškog dela, u kojem se izdaju makro naređenja - slanje izviđača u daleke, neotkrivene predele; izgradnja nove četvrti u prestonici; fokusiranje naučnika na novi pronalazak - tu je i taktički, u kojem se vode borbe. U njemu je neophodno navoditi jedinice, pomoći im da zauzmu najbolje pozicije i postignu najveći uspeh uz minimalne gubitke.
Svaka partija podeljena je na ere, i u svakoj eri postoji nekoliko tipova upravljanja koje ćete moći da odaberete, svaki sa svojim pozitivnim i negativnim stranama, kao i dalekosežnim posledicama koje ćete osećati do kraja partije. U kombinaciji sa brojem dostupnih kultura, ovo rezultuje sa preko milion različitih završnih pozicija.
Pored uobičajenih resurasa, kao što su hrana, zlato, industrijska moć, naučna dostignuća i uticaj, Humankind dozvoljava i sakupljanje slave. Pobednik partije je ona civilizacija koja nakupi najviše slave do isteka zadatog roka. Slavu je najlakše steći izgradnjom svetskih čuda i prednjačenjem u naučnim istraživanjima - čak i ako ste vični ratovanju i skloni da resurse usmerite na tu stranu, ne zanemarite nauku!
Ako ste fan igara kao što je Civilization, a niste imali prilike da se upoznate sa opusom ovog studija, Humankind je savršeno mesto za upoznavanje - ovo im je najambiciozniji projekat do sada, i učiniće da Civilization u vašim očima zaliči na Ne Ljuti Se Čoveče.

  • Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
  • Zemlja porekla: Kina
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.