Miele USISIVAČ Triflex HX1 Facelift Active Grafitno siva

MP cena: 66.098,00  RSD Ušteda: 6.609,00  RSD
59.489,00  RSD *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 2.754,08  RSD
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Gde je na stanju?
Dostupnost
  • TC Big - Novi Sad Na stanju
  • Boulevard - Novi Sad Na stanju
  • K-Distrikt - Beograd Na stanju
  • Liman - Novi Sad Na stanju
  • Web - Novi Sad Na stanju
  • TC Ušće - Beograd Nije na stanju
Obaveštenje Proizvod je dostupan samo u maloprodajnim objektima i ne može se kupiti putem interneta.
Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
942803

Proizvođač: Miele
Model: Triflex HX1 Facelift Active Grafitno siva
Tip: 3 u 1
Vreme punjenja: 240 min.
Vreme rada: do 60 min
Kapacitet posude za prašinu: 0,5 l
Filter: Higijenski filter sa kapacitetom zadržavanja prašine od 99,99%
Ostalo:
Comfort režim - Savršen za velike prostorije: postavite PowerUnit na donjoj strani Miele Triflex HX1 usisivača. Ovo je izuzetno zgodan način za usisavanje velikih prostorija ili velikih prostora kao što su dugački hodnici ili velike dnevne sobe. Lagana konstrukcija usisivača omogućava jednostavno rukovanje bez zamora. U slučaju da vam je potreban mali odmor od usisavanja, takođe poseduje samostojeću funkciju. 
Fleksibilne opcije za punjenje - Sada možete da punite Miele Triflex HX1 usisivač jako jednostavno: u zavisnosti od željene konfiguracije možete da punite uređaj sa PowerUnit komponentom u donjem ili gornjem položaju. Ukoliko ne želite da bušite rupe u zidu za zidni nosač, možete jednostavno da ukopčate kabl direktno u bateriju. Nemate dostupnu utičnicu u prostoriji u kojoj usisavate? Sve je u redu, baterija se puni i izvan uređaja.
Držač za dodatke - Držač za dodatke omogućava još praktičnije čišćenje. Pričvršćuje se jednostavno i praktično na usisnu cev uređaja i ima prostora za dva dodatka. Dodaci su tako na jednostavan način na dohvat ruke prilikom korišćenja uređaja i ne postoji rizik da se izgube. 
Patentirani 3 u 1 dizajn - Uživajte u fleksibilnosti: PowerUnit Miele Triflex HX1 usisivača može da se postavi gore ili dole. Na ovaj način možete da usisavate ispod ravnog nameštaja ili da bez zamora usisavate velike prostorije. PowerUnit takođe može i samostalno da se koristi: savršen način da se usisavaju sedišta u automobilu ili sofa. Kao što vidite izvanredan koncept konfiguracije Miele Triflex HX1 savršeno se prilagođava vašim potrebama.
Compact režim - Samo treba da uklonite par mrvica sa sofe ili da uklonite prašinu sa sedišta automobila? Uz samostalni PowerUnit možete to učiniti izuzetno brzo: veoma se lako odvaja i može da se koristi zasebno od usisne cevi i Electrobrush komponente. Uvek spreman da vam pomogne u čišćenju i uštedi vremena.
Range režim - Razne mogućnosti: bez obzira da li želite da usisavate ispod ravnog nameštaja ili da uklonite prašinu sa plafona, kada je Triflex HX1 PowerUnit postavljana na vrhu imate potpunu fleksibilnost u radu. Veoma je jednostavno usisavati ispod kreveta ili ormana – za savršeno čist dom.
Twist2open - Da li je posuda za prašinu Miele Triflex HX1 usisvača puna? Twist2open funkcija omogućava jednostavno otvaranje – samo jednim okretajem. Posuda se otvara odmah i možete jednostavno da odstranite prašinu u kantu za smeće. 
Multi Floor XXL elektročetka - Optimalno čišćenje: izuzetno široka električna četka Miele usisivača sakuplja prašinu sa većih površina u najkraćem vremenu. Takođe, specijalni protok vazduha obezbeđuje snažno usisavanje. Inteligentna četka odmah detektuje vrstu poda, tako da se snaga automatski povećava ako usisavate tepih.

  • Uvoznik: Tačan podatak o uvozniku će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
  • Zemlja porekla: Tačan podatak o zemlji porekla će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.