Bosch Set za pranje za usisivače za mokro i suvo usisivavanje BBZWDSET

790 RSD

Stanje: Na Stanju

Prvi komentarišite ovaj proizvod


 MP cena:  878  RSD

Proizvođač: Bosch
Model: BBZWDSET
Ostalo: Set za pranje proizveden za pranje tepiha i tapaciranog nameštaja svim Bosch AquaWash&Clean usisivačima. Deterdžent: omogućava efiksano pranje tepiha i tapaciranog nameštaja pomoću Bosch AquaWash&Clean uređaja. Zaštita proizvoda od pene: koristi formulu kojom se vrši kontrola prekomernog stvaranja pene tokom pranja.* DrTechno nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Pogodnosti
  • Vreme isporuke 2-3 radna dana
  • Povrat PDV-a za strane državljane
  • Kupujte bez ograničenja 24/7
  • Dodatni popust na količinu!


Šifra 4242005167241
Proizvođač Bosch
Model BBZWDSET
Ostalo Set za pranje proizveden za pranje tepiha i tapaciranog nameštaja svim Bosch AquaWash&Clean usisivačima. Deterdžent: omogućava efiksano pranje tepiha i tapaciranog nameštaja pomoću Bosch AquaWash&Clean uređaja. Zaštita proizvoda od pene

Bosch Set za pranje za usisivače za mokro i suvo usisivavanje BBZWDSET

Proizvođač: Bosch
Model: BBZWDSET
Ostalo: Set za pranje proizveden za pranje tepiha i tapaciranog nameštaja svim Bosch AquaWash&Clean usisivačima. Deterdžent: omogućava efiksano pranje tepiha i tapaciranog nameštaja pomoću Bosch AquaWash&Clean uređaja. Zaštita proizvoda od pene: koristi formulu kojom se vrši kontrola prekomernog stvaranja pene tokom pranja.

Molimo Vas da se prijavite kako biste napisali recenziju.

Prodajna Mesta


Bulevar Oslobođenja 79, Novi Sad

Telefon: +381.021.382.60.21

Newsletter