Bosch KESE ZA USISIVAČ BBZWD4BAG

790 RSD

Stanje: Na Stanju

Prvi komentarišite ovaj proizvod


 MP cena:  878  RSD

Proizvođač: Bosch
Model: BBZWD4BAG
Ostalo: Originalna Bosch vrećica za usisivač je posebno dizajnirana za sve Bosch AquaWash&Clean usisivače. Filtracija velike delotvornosti: uživajte u izuzetno čistom vazduhu zahvaljujući filtraciji na vrećici za usisivač. Higijenska zamena vrećice: specijalno dizajniran sistem zaključavanja omogućava higijensku zamenu vrećice.* DrTechno nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Pogodnosti
  • Vreme isporuke 2-3 radna dana
  • Povrat PDV-a za strane državljane
  • Kupujte bez ograničenja 24/7
  • Dodatni popust na količinu!


Šifra 4242005174423
Proizvođač Bosch
Model BBZWD4BAG
Ostalo Originalna Bosch vrećica za usisivač je posebno dizajnirana za sve Bosch AquaWash&Clean usisivače. Filtracija velike delotvornosti: uživajte u izuzetno čistom vazduhu zahvaljujući filtraciji na vrećici za usisivač.

Bosch KESE ZA USISIVAČ BBZWD4BAG

Proizvođač: Bosch
Model: BBZWD4BAG
Ostalo: Originalna Bosch vrećica za usisivač je posebno dizajnirana za sve Bosch AquaWash&Clean usisivače. Filtracija velike delotvornosti: uživajte u izuzetno čistom vazduhu zahvaljujući filtraciji na vrećici za usisivač. Higijenska zamena vrećice: specijalno dizajniran sistem zaključavanja omogućava higijensku zamenu vrećice.

Molimo Vas da se prijavite kako biste napisali recenziju.

Prodajna Mesta


Bulevar Oslobođenja 79, Novi Sad

Telefon: +381.021.382.60.21

Newsletter