Bosch BOCA ZA BLENDER 2GO MMZM0BT1

1.790 RSD

Stanje: Na Stanju

Prvi komentarišite ovaj proizvod


 MP cena:  1.989  RSD

Proizvođač: Bosch
Model: MMZM0BT1
Ostalo: Dodatna boca 2Go za aparate VitaStyle Mixx2Go i Smoothie Mixx2Go. Uživajte u svežim smutijima, šejkovima i drugim poslasticama u pokretu. Pogodna za bicikl i automobil. Sačinjena je od izdržljivog tritana koji ne sadrži BPA. Flip-top poklopac je savršeni izbor za jednostavno otvaranje i korišćenje u pokretu. Jednostavno čišćenje, jer je materijal periv u mašini za pranje sudova. Izdržljiva boca Tritan 2Go je otporna na lomljenje, a ujedno je bez ikakvog ukusa i mirisa.* DrTechno nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Pogodnosti
  • Vreme isporuke 2-3 radna dana
  • Povrat PDV-a za strane državljane
  • Kupujte bez ograničenja 24/7
  • Dodatni popust na količinu!


Šifra 4242002997797
Proizvođač Bosch
Model MMZM0BT1
Ostalo Dodatna boca 2Go za aparate VitaStyle Mixx2Go i Smoothie Mixx2Go. Uživajte u svežim smutijima, šejkovima i drugim poslasticama u pokretu. Pogodna za bicikl i automobil. Sačinjena je od izdržljivog tritana koji ne sadrži BPA.

Bosch BOCA ZA BLENDER 2GO MMZM0BT1

Proizvođač: Bosch
Model: MMZM0BT1
Ostalo: Dodatna boca 2Go za aparate VitaStyle Mixx2Go i Smoothie Mixx2Go. Uživajte u svežim smutijima, šejkovima i drugim poslasticama u pokretu. Pogodna za bicikl i automobil. Sačinjena je od izdržljivog tritana koji ne sadrži BPA. Flip-top poklopac je savršeni izbor za jednostavno otvaranje i korišćenje u pokretu. Jednostavno čišćenje, jer je materijal periv u mašini za pranje sudova. Izdržljiva boca Tritan 2Go je otporna na lomljenje, a ujedno je bez ikakvog ukusa i mirisa.

Molimo Vas da se prijavite kako biste napisali recenziju.

Prodajna Mesta


Bulevar Oslobođenja 79, Novi Sad

Telefon: +381.021.382.60.21

Newsletter