Brza pretraga

Izabrani filteri:

 1. Proizvođač: Milestone Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 1. Igrice (14)
Platforma
 1. PC (3)
 2. PS4 (3)
 3. Xbox ONE (3)
 4. Switch (1)
Kategorija
 1. Igrice (10)
Kategorija

Konzole

po stranici

Artikli 1 do 12 od 14 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 • 2.999 RSD
  Proizvođač: Milestone Model: PC MotoGP 18 Platforma: PC Kategorija: Igrice Ostalo: MotoGP 18 dolazi sa zvaničnim licencama za MotoGP, Moto2, Moto3 i Red Bull MotoGP Rookies Cup takmičenja. Igra sadrži 19 staza uključujući i novu trku na Buriram International Circuit na Tajlandu. Uz sve to najnovija moto-simulacija imaće bolju veštačku inteligenciju protivnika i niz unapređenja i viši stepen realizma u odnosu na prethodnika. Najnovije izdanje predstavlja svojevrsni reboot jer se priprema u Unreal grafičkom endžinu koji će pomoći da se poveća ne samo grafički kvalitet već i stepen realizma.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 2.999 RSD
  Proizvođač: Milestone Model: PC RIDE 3 Ostalo: Ride 3 će imati više od 230 različitih motora i 30 staza, uključujući 12 potpuno novih staza u seriji. Nastavak će uključivati GP i Supermoto staze, kao i Country, City, Road, i Drag trke. Igrači takođe mogu da podešavaju motore mehanički uz pomoć više od 500 podesivih delova. Livery Editor će dati igračima mogućnost da dizajniraju vozačke kombinezone sa "neograničenom kreativnošću" i da ih dele online. Ride 3 karijera će biti bazirana na kubikaži, da bi se stvorilo iskustvo koje govori o specifičnoj kategoriji motora, proizvođaču ili stazi. Ride 3 takođe sadrži unapređeni AI, fizčki model i sistem kolizije.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 3.999 RSD
  Proizvođač: Milestone Model: Monster Energy Supercross Platforma: PS4 Kategorija: Igrice

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 3.999 RSD
  Proizvođač: Milestone Model: Monster Energy Supercross Platforma: XBOXONE Kategorija: Igrice

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 6.499 RSD
  Proizvođač: Milestone Model: Monster Energy Supercross Platforma: PC Kategorija: Igrice

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 7.499 RSD
  Proizvođač: Milestone Model: Monster Energy Supercross Platforma: SWITCH Kategorija: Igrice

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 8.999 RSD
  Proizvođač: Milestone Model: PS4 MotoGP 18 Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Ostalo: MotoGP 18 dolazi sa zvaničnim licencama za MotoGP, Moto2, Moto3 i Red Bull MotoGP Rookies Cup takmičenja. Igra sadrži 19 staza uključujući i novu trku na Buriram International Circuit na Tajlandu. Uz sve to najnovija moto-simulacija imaće bolju veštačku inteligenciju protivnika i niz unapređenja i viši stepen realizma u odnosu na prethodnika. Najnovije izdanje predstavlja svojevrsni reboot jer se priprema u Unreal grafičkom endžinu koji će pomoći da se poveća ne samo grafički kvalitet već i stepen realizma.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 8.999 RSD
  Proizvođač: Milestone Model: PS4 RIDE 3 Ostalo: Ride 3 će imati više od 230 različitih motora i 30 staza, uključujući 12 potpuno novih staza u seriji. Nastavak će uključivati GP i Supermoto staze, kao i Country, City, Road, i Drag trke. Igrači takođe mogu da podešavaju motore mehanički uz pomoć više od 500 podesivih delova. Livery Editor će dati igračima mogućnost da dizajniraju vozačke kombinezone sa "neograničenom kreativnošću" i da ih dele online. Ride 3 karijera će biti bazirana na kubikaži, da bi se stvorilo iskustvo koje govori o specifičnoj kategoriji motora, proizvođaču ili stazi. Ride 3 takođe sadrži unapređeni AI, fizčki model i sistem kolizije.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

po stranici

Artikli 1 do 12 od 14 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Prodajna Mesta


Bulevar Oslobođenja 79, Novi Sad

Telefon: +381.021.382.60.21

Newsletter