Brza pretraga

Izabrani filteri:

 1. Proizvođač: Square Enix Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 1. Igrice (3)
Platforma
 1. PC (1)
 2. PS4 (2)
Kategorija
 1. Igrice (3)
Kategorija

Konzole

po stranici

3 Artikal(a)

 • 2.999 RSD
  Proizvođač: Square Enix Model: PC Just Cause 4 Ostalo: Dobrodošli u Solis, južnoameričku kolevku prepunu sukoba, maltretiranja i ekstremnih vremenskih uslova. Just Cause 4 vodi agenta Rocera Rodrigueza u Solis kako bi po svaku cenu pronašao istinu o svojoj prošlosti. U igri će se Rico suprotstaviti paravojnoj organizaciji The Black Hand. Obucite wingsuit, opremite svoju prilagodljivu kuku i pripremite se za gromove! Wingsuit iz Just Cause 3 se vraća, kao i sva ta divna destrukcija okoline.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 2.999 RSD
  Proizvođač: Square Enix Model: Final Fantasy XII The Zodiac Age LImited Edition Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Ostalo:   Remasterizovana verzija poseduje Internation Zodiac Job sistem koji je bio deo jedino japanskog ažuriranja na Sony PlayStation 2 konzolama. International Zodiac Job omogućava svim korisnicima da liku daju određenu ulogu, koja im obezbeđuje jedinstvene skilove i statistiku. Prema rečima producenta Hiroaki Kato-a u originalnoj verziji svi likovi bi praktično bili ekstremni do kraja igre, pa je stoga neophodan pomenuti sistem koji će omogućiti više različitosti i prilagođavanja likova.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 8.999 RSD
  Proizvođač: Square Enix Model: PS4 Final Fantasy VII Remake Ostalo: Moderni rimejk jedne od legendarnih igara za sva vremena, Final Fantasy VII Remake koristi najnoviju tehnologiju za rekreaciju i proširivanje Square Enix-ove legendarne RPG avanture za trenutnu generaciju. Postavljena u post-industrijskom svetu fantazije koji je potpao pod kontrolu mračne Shinra Electric Power Company, preuzmite ulogu Cloud Strife-a - plaćenika i bivšeg člana Shinra-ine elitne jedinice VOJNIKA - i udružite se sa anti-Shinra organizacijom Avalanche dok oni pojačavaju svoj otpor. Posetite jedan od najvoljenijih svetova u igri uz nivo dubine i detalje koji su jedino mogući u modernom dobu. Povežite se sa nezaboravnim likovima, učestvujte u neverovatnim bitkama i doživite priču koja je očarala generaciju

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

po stranici

3 Artikal(a)

Prodajna Mesta
Radno vreme:
 • Radni dani – od 9 do 21 časova
 • Subota – od 9 do 18 časova
 • Nedelja – Neradni dani

Radno vreme:
 • Svaki dan – od 10 do 22 časa

Radno vreme:
 • Radni dani – od 9 do 21 časova
 • Subota - od 9 do 18 časova
 • Nedelja – Neradni dani

Bulevar oslobođenja 79, Novi Sad

021.382.60.21Reklamacije


Samsung podrška
LG Savetnik

Telefon / Viber: +381.69.337.20.56


Web prodaja

Telefon: +381.60.60.880.90