Brza pretraga
Proizvođač
 1. Take 2 (8)
 2. Ubisoft (27)
Platforma
 1. PS4 (12)
 2. XBOX ONE (12)
 3. Switch (2)
Kategorija
 1. Igrice (34)
Kategorija

Igre na popustu

po stranici

Artikli 1 do 12 od 35 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • -27%

  Web cena: 5.499 RSD

  Sa popustom: 3.999 RSD

  Proizvođač: Take2 Model: PS4 Red Dead Redemption 2 Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Opis:   Od kreatora Grand Theft Auto V i Red Dead Redemption - Red Dead Redemption 2 je epska priča o životu u Americi pred početak modernog doba. Amerika 1899, kraj ere Divljeg Zapada, lov na poslednje odmetnike je u toku. Oni koji neće da se predaju ili povinuju su ubijeni. Nakon pljačke koja je pošla naopako u gradu Blackwater, Arthur Morgan i Van der Linde banda je u begu. Sa federalnim agentima i lovcima na ucenjene glave na njihovim tragu, banda mora da pljačka, krade i probije svoj put kroz robustan teren srca Amerike kako bi preživeli.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -37%

  Web cena: 11.999 RSD

  Sa popustom: 7.499 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Entertainment Model: PS5 Assassin's Creed Valhalla - Gold Edition Kategorija: Igrice Platforma: PS5 Žanr: Akcija, Avantura, RPG, Open World Izdanje: Gold Edition Preporučeni uzrast: PEGI 18 Opis: Postanite Eivor, legendarni viking u potrazi za slavom. Istražite engleski mračni vek dok napadate neprijatelje, razvijate svoje naselje i gradite političku moć. PS5 Assassin's Creed Valhalla - Gold Edition sadrži: - igru, - sezonsku propusnicu, - bonus misiju.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -31%

  Web cena: 14.599 RSD

  Sa popustom: 9.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Entertainment Model: PS5 Assassin's Creed Valhalla - Ultimate Edition Kategorija: Igrice Platforma: PS5 Žanr: Akcija, Avantura, RPG, Open World Izdanje: Ultimate Edition Preporučeni uzrast: PEGI 18 Opis: Postanite Eivor, legendarni viking u potrazi za slavom. Istražite engleski mračni vek dok napadate neprijatelje, razvijate svoje naselje i gradite političku moć. Nalazite se u ulozi Eivora, neustrašivog vikinškog ratnika odraslog na pričama o velikim bitkama i slavi. Bežeći od neimaštine, Eivor sa svojom bandom mora da ide preko ledenog Severnog mora prema bogatijim krajevima kraljevstva Engleske. Ipak, na tom putu nailaze na otpor plemena Sasa, a na Eivoru je da se na različite načine izbori za svoje mesto pod suncem i zaštiti svoj klan.  PS5 Assassin's Creed Valhalla - Ultimate Edition sadrži: - igru, - sezonsku propusnicu, - bonus misiju, - Ultimate set: Berserker gear, Berserker Settlement, Berserker Longship, set runa.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -33%

  Web cena: 8.999 RSD

  Sa popustom: 5.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: XBOXONE/XSX Assassin's Creed Valhalla Platforma: Xbox ONE Kategorija: Igrice Žanr: Akciona RPG Preporučeni uzrast: PEGI 18 Ostalo: Postanite Eivor, legendarni viking u potrazi za slavom. Istražite engleski mračni vek dok napadate neprijatelje, razvijate svoje naselje i gradite političku moć.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -37%

  Web cena: 11.999 RSD

  Sa popustom: 7.499 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: XBOXONE/XSX Assassin's Creed Valhalla - Gold Edition Platforma: Xbox ONE Kategorija: Igrice Žanr: Akcione, Avanture, RPG (Role-playing game), Open World Ostalo:  Novi Assassins Creed Valhalla smešten je u 9. vek, a tema su Vikinzi. Nalazite se u ulozi Eivora, neustrašivog vikinškog ratnika odraslog na pričama o velikim bitkama i slavi. Bežeći od neimaštene, Eivor sa svojom bandom mora da ide preko ledenog Severnog mora prema bogatijim krajevima kraljevstva Engleske. Ipak, na tom putu nailaze na otpor plemena Sasa, a na Eivoru je da se na različite načine izbori za svoje mesto pod suncem i zaštiti svoj klan.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -31%

  Web cena: 14.599 RSD

  Sa popustom: 9.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: XBOXONE/XSX Assassin's Creed Valhalla - Ultimate Edition Platforma: Xbox ONE Kategorija: Igrice Žanr:  Akcione, Avanture, RPG (Role-playing game), Open World Ostalo:  Novi Assassins Creed Valhalla smešten je u 9. vek, a tema su Vikinzi. Nalazite se u ulozi Eivora, neustrašivog vikinškog ratnika odraslog na pričama o velikim bitkama i slavi. Bežeći od neimaštene, Eivor sa svojom bandom mora da ide preko ledenog Severnog mora prema bogatijim krajevima kraljevstva Engleske. Ipak, na tom putu nailaze na otpor plemena Sasa, a na Eivoru je da se na različite načine izbori za svoje mesto pod suncem i zaštiti svoj klan. 

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -50%

  Web cena: 11.999 RSD

  Sa popustom: 5.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: PS4 Immortals: Fenyx Rising - Gold Edition Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Žanr: Akcione, Avantue, Open World Ostalo: D uhovih pogled na akcione avanture u otvorenom svtu. Dinamična akcija, borbe i priče inspirisane grčkom mitologijom. Lutajte prelepo stilizovanim svetom i koristite izvanredne sposobnosti koje su bogovi podarili u borbi protiv mitoloških čudovišta.  Opasni testovi, herojski podvizi i sam podzemni svet očekuju tvoju hrabrost. Doživi priču o bogovima i čudovištima i postani legenda kakvu ti je sudbina predvidela.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -44%

  Web cena: 8.999 RSD

  Sa popustom: 4.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: PS4 Immortals: Fenyx Rising Shadowmaster edition Platforma: PS4 Kategorija: Igrice Ostalo: Immortals Fenyx Rising™ oživljava veliku mitološku avanturu. Igraj kao Fenyx, krilati polubog, na misiji spašavanja grčkih bogova i njihovog doma od mračne kletve, Savladaj mitološke zveri, ovladaj legendarnim moćima bogova i pobedi Typhona

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -44%

  Web cena: 8.999 RSD

  Sa popustom: 4.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: PS5 Immortals: Fenyx Rising Kategorija: Igrice Platforma:  Sony PS5 Žanr:  Akcione, Avantue, Open World Ostalo: Duhovih pogled na akcione avanture u otvorenom svetu. Dinamična akcija, borbe i priče inspirisane grčkom mitologijom. Lutajte prelepo stilizovanim svetom i koristite izvanredne sposobnosti koje su bogovi podarili u borbi protiv mitoloških čudovišta.  Opasni testovi, herojski podvizi i sam podzemni svet očekuju tvoju hrabrost. Doživi priču o bogovima i čudovištima i postani legenda kakvu ti je sudbina predvidela. Bogovi Olipma podarili su ti krila Daidalosa, mač Ahileja, luk Odiseja, kao i legendarnim moćima koje će ti pomoći da promeniš tok bitke. Koristi u borbi protiv mitskih stvorenja, za rešavanje antičkih misterija i za istraživanje ogromnog sveta. Suoči se sa legendarnim zverima kao što su Kiklop, Meduza ili Minotaur i suprotstavite se korumpiranim herojima kao što je Ahil. Pobedi ih u brzoj vazdušnoj i borbi prsa u prsa, kombinujući božje moći i oružija. Otkri prelep i živahan fantazijski svet. Putuj, penji se ili istraži iz vazduha sedam jedinstvenih regija, svaka inspirisana drugim grčkim bogom. Iskoristi svoju pamet i božje moći da rešiš zagonetke i izazovne trezore ili savladaj glavne neprijatelje u taktičkim borbama kako bi povećao svoju moć i unapredio sposobnosti.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -50%

  Web cena: 11.999 RSD

  Sa popustom: 5.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: PS5 Immortals: Fenyx Rising - Gold Edition Kategorija: Igrice Platforma: Sony PS5 Žanr: Akcione, Avantue, Open World Ostalo: Dinamična akcija, borbe i priče inspirisane grčkom mitologijom. Lutajte prelepo stilizovanim svetom i koristite izvanredne sposobnosti koje su bogovi podarili u borbi protiv mitoloških čudovišta.  Opasni testovi, herojski podvizi i sam podzemni svet očekuju tvoju hrabrost. Doživi priču o bogovima i čudovištima i postani legenda kakvu ti je sudbina predvidela. Suoči se sa legendarnim zverima kao što su Kiklop, Meduza ili Minotaur i suprotstavite se korumpiranim herojima kao što je Ahil. Pobedi ih u brzoj vazdušnoj i borbi prsa u prsa, kombinujući božje moći i oružija. Otkri prelep i živahan fantazijski svet.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -44%

  Web cena: 8.999 RSD

  Sa popustom: 4.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: Switch Immortals: Fenyx Rising Platforma: Switch Kategorija: Igrice Žanr: Akcione, Avanture, Open World Ostalo: Duhovih pogled na akcione avanture u otvorenom svetu. Dinamična akcija, borbe i priče inspirisane grčkom mitologijom. Lutajte prelepo stilizovanim svetom i koristite izvanredne sposobnosti koje su bogovi podarili u borbi protiv mitoloških čudovišta.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • -58%

  Web cena: 11.999 RSD

  Sa popustom: 4.999 RSD

  Proizvođač: Ubisoft Model: XBOXONE/XSX Immortals: Fenyx Rising - Gold Edition Platforma: Xbox ONE Kategorija: Igrice Izdanje: Gold Edition Žanr: Akcione, Avantue, Open World Ostalo: Sudbina sveta je u vašim rukama - vi ste poslednja nada bogova! Novo čedo Ubisofta predstavlja duhovih pogled na akcione avanture u otvorenom svtu. Dinamična akcija, borbe i priče inspirisane grčkom mitologijom.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

po stranici

Artikli 1 do 12 od 35 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Prodajna Mesta
Radno vreme:
 • Radni dani – od 9 do 21 čas
 • Subota – od 9 do 18 časova
 • Nedelja – Neradni dan

Radno vreme:
 • Radni dani – od 10 do 22 časa
 • Subota – od 10 do 22 časa
 • Nedelja – Neradni dan

Radno vreme:
 • Radni dani – od 9 do 21 čas
 • Subota – od 9 do 18 časova
 • Nedelja – Neradni dan

Bulevar Slobodana Jovanovića 4A, Novi Sad

 021/30-20-040
Reklamacije

Samsung podrška
LG Savetnik

Telefon / Viber: +381.69.337.20.56


Web prodaja

Telefon: +381.60.60.880.90