Brza pretraga

Izabrani filteri:

 1. Proizvođač: Tim Sistem Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 1. Peći na čvrsta goriva (50)
Boja
 1. Crna (1)
Odvod
 1. Centralni (34)
 2. Desni (3)
 3. Levi (3)
Vrsta
 1. Na čvrsto gorivo (47)
Kategorija

Grejna tela

po stranici

Artikli 1 do 12 od 50 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 17.790 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: CAROBNA PEC ECO Vrsta: Na čvrsto gorivo Dimenzije: 490 x 510 x 835 mm Ostalo: Dimenzije ložišta ( Š x D x V ) 300 x 350 x 250mm. Nominalna termalna snaga 10kW. Efikasnost 87% . Prečnik odvoda dima mm Ø 120 ČAROBNA PEĆ je racionalna i lako dostupna peć koja se proizvodi u u 5 boja. Emitovanjem topline i strujanjem toplog vazduha učiniće svaku prostoriju prijatnijom. Dimovodna cev na gornjoj ploči uštedeće dodatni prostor u Vašoj sobi. Ložište je veliko i komotno za upotrebu jer se vrata otvaraju i do 180 °. Cepanice drveta mogu biti i duže od 40 cm jer se mogu smestiti dijagonalno u ložište. Obloženo je vermikulitom što povećava efikasnost sagorevanja i čini umanjuje velike amplitude u temperaturi peći. Vatrostalno staklo ložišta je nemački Schott Robax. Dva regulatora dotoka vazduha omogućavaju optimalnu kontrolu brzine sagorevanja i snage peći. Na dnu vrata ložišta nalazi se regulator dotoka primarnog vazduha koji kada je otvoren ubrzava razgorevanje peći. Iznad vrata ložišta, u sredini, nalazi se regulator sekundarnog vazduha. Vrata ložišta su pažljivo zadihtovana. Protok vazduha je projektovan tako stalno dovođenje vazduha (primarnog i sekundarnog), omogućava kvalitetno i čisto sagorevanje uz maksimalnu efikasnost. Primena vermikulita u ložištu kao obloge omogućava postizanje većih temperatura. Pri izradi ove peći korištene su najkvalitetniji limovi, vatrostalne bojei staklo kao i bezazbestne vatrootporne zaptivne vrpce . Proizvod poseduje CE sertifikat u skladu sa evropskom normom EN 13240. TIM SISTEM poseduje ISO 9001 standard. Velika pepeljara je jednostavna za vađenje i čišćenje. Veliki prostor ispod ložišta za odlaganje drveta i pribora za čišćenje. Pokretna istresna rešetka ložišta omogućava lako otklanjanje ostataka pepela a time i bolji dotok primarnog vazduha u ložište.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 18.490 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: DIANA ECO sa metalnim stranicama Vrsta: Na čvrsto gorivo Dimenzije: 390 x 435 x 785 mm Ostalo: Dimanzije ložišta ( Š x D x V ) 200 x 250 x 360 mm. Nominalna toplotna snaga: 5kW. Veličina ložišta: 200x250x360 mm. Stepen iskorišćenja 82%. Vrsta goriva: Drvo, drveni briketi. Pruža optimalno i ekonomično grejanje za svaki dom i veoma je lako prenosiva i jednostavna za rukovanje. Dimovodna cev na gornjoj ploči omogućava uštedu prostora. Greje zračenjem toplote i strujanjem  toplog vazduha. Gornja ploča i vrata ložišta su napravljeni od livenog gvožđa, a ložište od vermikulita i sivog liva. Pepeljara je laka je za čišćenje, a pored donjeg dela vrata nalazi se ručica za istresanje rešetke ložišta koja omogućava lako istresanje pepela u pepeljaru i bolji dotok vazduha u ložište. Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 19.290 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: DIANA ECO sa keramikom Vrsta: Na čvrsto gorivo Dimenzije: 390 x 435 x 785 mm Ostalo: Dimanzije ložišta ( Š x D x V ) 200 x 250 x 360mm. Nominalna termalna snaga 10kW. Efikasnost 89%. Prečnik odovoda dima Ø 120mm. Vrsta goriva Drvo, drveni briketi Pruža optimalno i ekonomično grejanje za svaki dom i veoma je lako prenosiva i jednostavna za rukovanje. Dimovodna cev na gornjoj ploči omogućava uštedu prostora. Greje zračenjem toplote i strujanjem toplog vazduha . Gornja ploča i vrata ložišta su napravljeni od livenog gvožđa, a ložište od vermikulita i sivog liva. DIANA je dostupna 6 različitih verzija sa bočnim stranicama od keramike. Poseduje visoku energetsku efikasnost i optimalnu toplotnu snagu uz minimalnu potrošnju. Veliko ložište je obloženo šamotnim ciglama na bokovima i sivim livom sa leđne strane i skokovi temperature ne utiču negativno na konstrukciju peći, a kvalitet dimnih gasova je izuzetno visok zbog visokih temperatura u ložištu. Mogu se koristiti drvene cepke i do 35cm, a ukoliko ih postavljate diagonalno i od 40cm. Pepeljara je laka je za čišćenje, a pored donjeg dela vrata nalazi se ručica za istresanje rešetke ložišta koja omogućava lako istresanje pepela u pepeljaru i bolji dotok vazduha u ložište. Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo. Kontrola dotoka primarnog vazduha u ložište nalazi se na donjem delu vrata ložišta.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 19.290 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: NORA Vrsta: Na čvrsto gorivo Dimenzije: 490x510x835 mm Ostalo: Dimenzije ložišta (Š x D x V) 300x350x250 mm. Max. Snaga: 11kW. Nominalna termalna snaga 7 kW. Efikasnost 79%. Prečnik odvoda dima Ø 120mm. Vrsta goriva: Drvo, drveni briket. Peć NORA je elegantna sobna peć napravljena od čeličnog lima sa vratima od livenog gvožđa. Prostor za odlaganje drva ispod ložišta čini ovu peć praktičnim rešenjem koje će uštedeti postor u Vašem domu. Dimovod je pozicioniran na gornjoj ploči što dodatno štedi prostor i načinjen je od livenog gvožđa kao i ukrasni ram oko gornje ploče. Karakteristčna šara na vratima i gornjem ramu čini NORU prepoznatljivom i posebnom.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 20.490 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: MAGIC STOVE Vrsta: Na čvrsto gorivo Boja: Crna Odvod: Centralni Dimenzije: 490 x 510 x 835 mm Težina: 58 kg Maksimalna snaga: 11kW Nominalna snaga: 7 kW Stepen efikasnosti: 79 % Gorivo: Drvo, drveni briket Dimenzije kaminske peći (ŠxDxV): 490 x 510 x 835 mm Dimenzije ložista (ŠxDxV): 300 x 350 x 250 mm Priključak dimnjaka: Ø120mm Položaj priključka dimnjaka: Centralni na gornjoj ploči Ostalo: Napravljena je od čelika sa livenom gornjom pločom i vratima. Ložište je napravljeno od šamota koji je kombinovan sa livenom rešetkom. Ekonomično i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje sa smanjenom potrošnjom i emisijom gasova. Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 33.990 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: TS-S Vrsta: Na čvrsto gorivo Odvod: Centralni Dimenzije: 580x369x625 mm Težina: 75 kg Ostalo: Gorivo: Drvo, drveni briket. Nominalna snaga 7,60kW. Stepen efikasnosti 73%. Dimenzije ložista ŠxDxV: 487x220x225mm. Odvod dima: 120 mm. TS-S pruža optimalno i ekonomično grejanje za svaki dom i veoma je lako prenosiva peć jednostavna za rukovanje. Dimovodna cev na gornjoj ploči omogućava uštedu prostora. Peć je na napravljena od čeličnog lima a veliko ložište je obloženo je vermikulitom i šamotom. Kvalitet dimnih gasova je izuzetno visok zbog visokih temperatura u ložištu tako da ova peć ispunjava i najstrožije ekološke standarde.Pepeljara je laka je čišćenje a vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo. Kontrola dotoka primarnog vazduha u ložište nalazi se na donjem delu vrata ložišta a sekundarni vazduh se kontroliše ručicom ispod gornje ploče.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 33.990 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: CAROBNA PEC HYDRO Vrsta: Na čvrsto gorivo Dimenzije: 563x555x1022 mm Ostalo: Max snaga: 15 kW. Nom. Snaga: 13 kW. Efikasnost: 81,25 %. Dimenzije ložišta 360x390x370 mm. Racionalna i energetski efikasna peć za etažno grejanje koja greje svojim emitovanjem toplote u prostoriju ali i razmenjivačem toplote koji je povezan sa radijatorima. Kapacitet razmenjivača je 13 litara. Velikom površinom predaje toplote vodi u razmenjivaču, voda u kotlu se brzo zagreva i zatim prelazi u cevi odnosno radijatore. Kotao i sama peć napravljeni su od čeličnog lima a ložište čije su stranice istovremeno i stranice kotla, u sebi sadrži i istresnu rešetku od sivog liva. Istresna rešetka i velika pepeljara omogućavaju lako i brzo čišćenje ložišta. Veliko ložište i veliki otvor ložišta omogućavaju korišćenje većih drvenih cepanica što čini ČAROBNU HYDRO veoma ugodnom za koriščenje . ČAROBNA HYDRO se proizvodi u različitim bojama što omogućava lako uklapanje u životni prostor.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 38.990 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: TS-STV Odvod: Centralni Dimenzije: 580x369x895 mm Težina: 88 Kg Ostalo: Gorivo: Drvo, drveni briket. Nominalna snaga 8 kW. Stepen efikasnosti 73%. Max. Snaga: 9 kW. Dimenzije ložista ŠxDxV: 487x220x225 mm. Odvod dima: 150 mm. TS-STV je kombinacija kaminske peći i zidnog uloška sa velikom staklenom površinom koja pruža sjajan prizor razgorelog plamena. Izrađena od čeličnog lima velike debljine, grejaće Vaš dnevni boravak zračenjem toplote celom svojom površinom a posebno kroz vatrootporno staklo. Veličina ložišta koje je obloženo vermikulitom omoguća laku upotrebu i kvalitetno sagorevanje na visokim temperaturama. Pepeljara se vadi u potpunost i čisti veoma jednostavno.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 40.390 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: LEDERATA sa keramikom Vrsta: Na čvrsto gorivo Dimenzije: 490 x 560 x 950 mm Ostalo: Dimenzije ložišta (Š x D x V) mm: 300 x 370 x 370. Nominalna termalna snaga kW: 9. Efikasnost %: 82. Prečnik odvoda dima mm Ø 120 Osnovne informacije: Pruža optimalno i ekonomično grejanje za svaki dom i veoma je lako prenosiva i jednostavna za rukovanje. Dimovodna cev na gornjoj ploči omogućava uštedu prostora. Greje zračenjem toplote i strujanjem toplog vazduha. Gornja ploča i vrata ložišta su napravljeni od livenog gvožđa, a ložište od vermikulita i sivog liva. LEDERATA je dostupna 6 različitih verzija sa bočnim stranicama od keramike. Poseduje visoku energetsku efikasnost i optimalnu toplotnu snagu uz minimalnu potrošnju. Veliko ložište je obloženo šamotnim ciglama na bokovima i sivim livom sa leđne stranei skokovi temperature ne utiču negativno na konstrukciju peći, a kvalitet dimnih gasova je izuzetno visok zbog visokih temperatura u ložištu. Mogu se koristiti drvene cepke i do 35cm, a ukoliko ih postavljate diagonalno i od 40cm. Pepeljara je laka je čišćenje a pored donjeg dela vrata nalazi se ručica za istresanje rešetke ložišta koja omogućava lako istresanje pepela u pepeljaru i bolji dotok vazduha u ložište. Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo. Kontrola dotoka primarnog vazduha u ložište nalazi se na donjem delu vrata ložišta. Prostor za odlaganje drveta i opreme za čišćenenje peći ispod ložišta. Konstrukcija je od čeličnog lima i sivog liva. Vrata i staklo su pažljivo zaptiveni vatrostalnom bezazbestnom vrpcom. Ukoliko vrata imaju i ugrađenu samozatvarajuću oprugu, peć se može montirati i na dimnjak na kome su i druga grejna tela. Kontrolom dotoka vazduha postižu se kvalitetni dimovodni gasovi i optimalna efikasnost i snaga

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 40.990 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: TS-SWB Vrsta: Na čvrsto gorivo Odvod: Centralni Dimenzije: 580x369x830 mm Težina: 86 Kg Ostalo: Gorivo: Drvo, drveni briket. Nominalna snaga 8 kW. Stepen efikasnosti 73%. Max. Snaga: 9 kW. Dimenzije ložista ŠxDxV: 487x220x225 mm. Odvod dima: 120 mm

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 46.990 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: NIKA metal Vrsta: Na čvrsto gorivo Odvod: Centralni Dimenzije: 563x555x1022 mm Težina: 123 kg Ostalo: Gorivo: Drvo, drveni briket. Nominalna snaga 9 kW. Stepen efikasnosti 75%. Max. Snaga: 12 kW. Dimenzije ložista ŠxDxV: 360x390x370 mm. Odvod dima: 120 mm. Potrebna promaja: 10-14 Pa. Greje zračenjem toplote i strujanjem toplog vazduha. Ložište je obloženo vermikulitom sa svih strana što dodatno podiže temperaturu u ložištu i dodatno sagoreva dimovodne gasove i daje veliku efikasnost. NIKA je dostupna 5 različitih boja. Pepeljara je laka je čišćenje, a pored donjeg dela vrata nalazi se ručica za istresanje rešetke ložišta koja omogućava lako istresanje pepela u pepeljaru i bolji dotok vazduha u ložište. Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

 • 49.990 RSD
  Proizvođač: Tim Sistem Model: NIKA inox Vrsta: Na čvrsto gorivo Odvod: Centralni Dimenzije: 563x555x1022 mm Težina: 123 kg Ostalo: Gorivo: Drvo, drveni briket. Nominalna snaga 9 kW. Stepen efikasnosti 75%. Max. Snaga: 12 kW. Dimenzije ložista ŠxDxV: 360x390x370 mm. Odvod dima: 120 mm. Potrebna promaja: 10-14 Pa. Greje zračenjem toplote i strujanjem toplog vazduha. Ložište je obloženo vermikulitom sa svih strana što dodatno podiže temperaturu u ložištu i dodatno sagoreva dimovodne gasove i daje veliku efikasnost. NIKA je dostupna 5 različitih boja. Pepeljara je laka je čišćenje, a pored donjeg dela vrata nalazi se ručica za istresanje rešetke ložišta koja omogućava lako istresanje pepela u pepeljaru i bolji dotok vazduha u ložište. Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo.

  Prvi komentarišite ovaj proizvod

po stranici

Artikli 1 do 12 od 50 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Prodajna Mesta


Bulevar Oslobođenja 79, Novi Sad

Telefon: +381.021.382.60.21

Newsletter