Gigaset FIKSNI TELEFON A280 Black

MP cena: 4.211,00 din. Ušteda: 421,00 din.
3.790,00 din. *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 350,92 din.
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Obaveštenje Proizvod je dostupan samo u maloprodajnim objektima i ne može se kupiti putem interneta.
Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
937306

Proizvođač: Gigaset
Model: A280 Black
Tip: Bežični telefon
Rezolucija ekrana: 70 x 8
Pozadinsko osvetljenje ekrana: Da
Pozadinsko osvetljenje tastature: Da
Funkcije:
- Novi A280 dolazi sa velikim ekranom žute boje koji nudi sve informacije koje su Vam potrebne na prvi pogled. Matrični ekran pruža optimalnu čitljivost i takođe je osvetljen. Dakle, imate sve na vidiku – bilo kada. Videćete: Provera telefonskog imenika ili liste poziva nikada nije bila tako jednostavna.
- Da biste bili sigurni da ne gubite vreme, Gigaset A280 je dizajniran da učini proces poziva što je brže moguće. Može se koristiti čim ga vratite kući – samo priključite i koristite. Sa osetljivim tačkama pritiska rukovanje je takođe veoma udobno. To čini mnogo lakšim za čitanje i navigaciju. Čak i ako ste zauzeti, ali ipak morate da se javite na telefon – jednostavno pritisnite taster za hendsfri da biste uživali u fleksibilnosti razgovora bez upotrebe ruku. U toj funkciji možete bukvalno uživati satima, jer dugo vreme razgovora od 18 sati omogućava razgovore koji traju koliko god želite. Ne brinite o trajanju baterije Gigaset A280 – ima dugo vreme pripravnosti do 200 sati.
- Sakupite sve svoje brojeve telefona na jednom mestu: Jednostavno koristite telefonski imenik Gigaset A280 bežičnog telefona sa do 80 unosa da biste ostali u kontaktu sa svojim najbližima. A da bi stvari bile još lakše, lista poziva beleži telefonske brojeve 25 poslednjih dolaznih ili propuštenih poziva i 10 poslednjih odlaznih poziva. To je savršeno za uzvratni poziv - ili ponovno preuzimanje prekinutog telefonskog poziva.
- Analogni telefon Gigaset A280 je savršeno pouzdan uređaj za sve osnovne informacije. Njegova funkcija za identifikaciju pozivaoca Vam odmah govori ko zove kada telefon zazvoni.
- Kao i svi Gigaset bežični telefoni, Gigaset A280 je opremljen ekološki prihvatljivom ECO DECT tehnologijom. To znači da su telefoni bez zračenja u režimu mirovanja, čak i ako imate nekoliko slušalica, sve dok bazna stanica i sve registrovane slušalice takođe podržavaju ECO DECT. Tokom telefonskog poziva, snaga odašiljanja se automatski prilagođava udaljenosti između bazne stanice i slušalice. Što je kraća udaljenost do bazne stanice, to je niže zračenje. 
Napajanje: Slušalica: 2 x NiMH AAA
Dimenzije: 159 x 48 x 30 mm
Masa: Slušalica (sa baterijom): 114 g
Bazna stanica: 230 g
Punjač: 34 g
Boja: Crna
Ostalo: Gigaset A280 pokazuje datum i trajanje poziva i ima praktičnu funkciju alarma.

  • Uvoznik: Tačan podatak o uvozniku će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
  • Zemlja porekla: Tačan podatak o zemlji porekla će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.