Gigaset FIKSNI TELEFON A180 Black

MP cena: 3.322,00 din. Ušteda: 332,00 din.
2.990,00 din. *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 276,83 din.
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Obaveštenje Proizvod je dostupan samo u maloprodajnim objektima i ne može se kupiti putem interneta.
Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
937305

Proizvođač: Gigaset
Model: A180 Black
Tip: Bežični telefon
Veličina ekrana: 1.5"
Rezolucija ekrana: 70 x 8
Pozadinsko osvetljenje ekrana: Da
Funkcije:
- Otkrijte Gigaset A180. To je osnovni, pouzdan bežični telefon sa kvalitetom napravljenim u Nemačkoj. Tasteri prilagođeni korisniku sa osetljivim tačkama pritiska čine biranje jednostavnim. Veliki, osvetljeni i grafički matrični ekran olakšava čitanje. A zahvaljujući unapred konfigurisanoj registraciji na baznu stanicu, podešavanje ne zahteva ništa osim brzog uključivanja i rada. I postoji još jedna stvar o kojoj nećete morati da brinete: Eco Mode Plus bez zračenja čini ga ekološki prihvatljivim izborom u telefoniji.
- Vredi više od samo jednog pogleda: veliki matrični ekran na našem novom A180 sija sa optimalnom čitljivošću. Ovo čini proveru telefonskog imenika ili liste poziva posebno lakim. Ekran A180 je takođe osvetljen za lakši rad, danju i noću.
- Pouzdan bežični telefon Gigaset A180 ističe se pristupačnom cenom i osnovnim funkcijama: tasterima sa osetljivim tačkama pritiska koje čine biranje ugodnim i postavkom plug & play koja Vam omogućava da ga koristite odmah iz kutije. I da biste bili sigurni da dobre stvari traju: fiksni telefon Gigaset A180 može da izdrži razgovore do 18 sati ili do 200 sati u režimu mirovanja bez dopunjavanja.
- Svakodnevno pozivanje je sada još praktičnije jer Gigaset A180 pamti poslednjih 25 propuštenih i primljenih poziva na svojoj listi poziva. A posebna lista poziva čuva poslednjih 10 brojeva koje ste uneli – za brzo ponovno biranje. Takođe ćete imati sve važne brojeve pri ruci: priloženi telefonski imenik pogodno čuva do 50 kontakata. To znači da su prijatelji i porodica uvek na dohvat ruke pritiskom na nekoliko dugmadi.
- Uživajte u trenutnom pristupu svim informacijama koje su vam potrebne tokom dana i dok primate pozive: Gigaset A180 prikazuje datum, trajanje poziva i ID pozivaoca na svom displeju. Tako ćete uvek znati ko vas zove kada telefon zazvoni. Da li ste znali da A180 možete koristiti i van telefonije?
- Kao i svi Gigaset bežični telefoni, Gigaset A180 je opremljen ekološki prihvatljivom ECO DECT tehnologijom. To znači da su telefoni bez zračenja u režimu mirovanja, čak i ako imate nekoliko slušalica, sve dok bazna stanica i sve registrovane slušalice takođe podržavaju ECO DECT. Tokom telefonskog poziva, snaga odašiljanja se automatski prilagođava udaljenosti između bazne stanice i slušalice. Što je kraća udaljenost do bazne stanice, to je niže zračenje. Za maksimalni DECT opseg, ECO DECT režim se može deaktivirati u bilo kom trenutku.
Dimenzije: 159 x 48 x 30 mm
Masa: Slušalica (sa baterijom): 108 g
Bazna stanica: 230 g
Punjač: 34 g
Boja: Crna
Ostalo: Kada Vam je potreban pouzdan podsetnik, samo koristite njegovu funkciju alarma.

  • Uvoznik: Tačan podatak o uvozniku će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
  • Zemlja porekla: Tačan podatak o zemlji porekla će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.