Uspešan završetak humanitarne kampanje “Biraj tehnologiju za život”

Uspešan završetak humanitarne kampanje “Biraj tehnologiju za život”

Sa velikim zadovoljstvom i punog srca možemo reći da je naša prva velika humanitarna akcija “Biraj tehnologiju za život” uspela!

Zahvaljujući našim partnerima iz kompanije Bosch i svima vama koji ste prepoznali značaj izbora najkvalitetnijih Bosch uređaja u Dr Techno prodavnicama i na našem sajtu, Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine uručena je specijalna anesteziološka radna stanica Drager Altan 350 sa monitorom Vista 120. Kombinacija najsavremenije tehnike i iskusnih, stručnih i posvećenih lekara svima nam uliva poverenje i daje vetar u leđa da se još više potrudimo i kreiramo bolji svet i život pun mogućnosti za našu decu.

Potpisivanje ugovora o donaciji - Dr Techno i Bosch

Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine je zdravstvena i naučno-edukativna ustanova koja pruža zdravstvenu zaštitu dece i omladine uzrasta od 0 do 18 godina i obezbeđuje najkompleksnije zdravstvene procedure na teritoriji AP Vojvodine koja ima oko 2 000 000 stanovnika, od toga oko 20% su maloletni.

Ponosni smo što su naši partneri, i naš tim, prepoznali važnost pomoći i podrške koju možemo da pružimo spašavanju dečijih i života naše omladine. Inspirisani, nastavljamo da kreiramo ambijent u kome je svaki život važan i u kome je tehnologija u službi života.

Birali smo zajedno tehnologiju za život - hvala vam!

DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.