Spring vibes - predstavljamo uređaje koji unose lakoću i dobro raspoloženje u ovo proleće

Spring vibes - predstavljamo uređaje koji unose lakoću i dobro raspoloženje u ovo proleće

Buđenjem proleća, budi se i naša energija. Osećamo se poletno i motivisano, sve nam je nekako lepše i lakše sa ovim sunčanim danima. Da bi zadržali ovo dobro raspoloženje, izdavajamo za vas nekoliko uređaja i kučnih aparata koji će definitivno da vam olakšaju neke kućne poslove, ali i da utiču na vaše dobro raspoloženje svakog dana. Zar to nije fenomenalno? 

Čistoća i lakoća 

Prvo i pre svega, zašto bismo trošili svoje dragoceno vreme na poslove za koje zaista postoje savršena rešenja. To su oni poslovi, neophodni a dosadni - kao što je čišćenje podova. Bilo da živite u velikom ili malom prostoru, zgodan i snažan štapni usisivač biće uvek pri ruci kada vam je potrebno da uglancate vaš dom. Sjajan odnos cene i kvaliteta možete pronaći u Gorenje štapnom usisivaču SVC 216 FMLW, a usisivač naravno u Dr Techno prodavnicama.

Još praktičnije i naše omiljeno rešenje jeste ono koje vas potpuno oslobađa i vaš dom čini uvek besprekorno čistim - trenutno dostupan po shock ceni Robot usisivač iRobot Roomba 976. Roomba 976 vam daje čiste podove svakog dana, u celom nivou vašeg stana. Koristite iRobot HOME aplikaciju za čišćenje ili zakazivanje sa bilo kog mesta, bilo kada. Roomba 976 tačno zna gde je bio i gde treba da ide, puneći se po potrebi dok se posao ne završi. 

Prijatno i lagodno - uvek 

Svi znamo koliko se radujemo proleću, sunčanim danima i sve većem broju sati na suncu. Takođe, znamo i koliko se ne radujemo visokim temperaturama i paklenim vrućinama u našim domovima. Upravo zbog toga, naši specijalisti za tehniku savetuju - mislilte na vreme i sada pratite ponudu klima uređaja kako biste izbegli nepotreban stres i gužve sa dolaskom leta. Za uvek prijatnu atmosferu i lagodne dane u svim godišnjim dobima izaberite iz naše bogate ponude klima uređaja onaj koji vama odgovara. U ovom trenutku, izdavajamo TLC Inverter klimu TAC-18CHSD/XA91I po odličnoj ceni.

Pored klima uređaja, nezaobilazan uređaj u vaše domu za rashlađenje je i dobar frižider. TESLA SIDE BY SIDE FRIŽIDER RM 3400 FHX1 je u aprilu naša preporuka, ukoliko želite odličan kvalitet po sjajnoj cenil. 

Zabava na maksimum 

Nama omiljeni, kao i mnogim našim kupcima - audio i video uređaji, TV i kompjuterska oprema koja je definitivno zadužena za dobru zabavu u našim domovima. Ovog prolaće, pojačavamo zabavu na maksimum uz prenosivi VIVAX KARAOKE ZVUČNIK BS-800  koji pruža mnoštvo funkcija za uživanje u vašoj omiljenoj muzici. Opremljen je AUX ulazom, uz mogućnost povezivanja sa vašim pametnim uređajem putem Bluetooth veze, FM radio funkcijom, USB ulazom za reprodukciju ili opcijom punjenja spojenog uređaja. 

Za sve vas koji ste za dobar vibe i u pokretu, izdvajamo sjajne JBL SLUŠALICE LIVE FREE Bluetooth slušalice za mobilni telefon. 

Ukoliko želite da uronite u najobuhvatniji vizuelni doživljaj tu je Samsung monitor LC24F390FHRXEN koji je zakrivljen više nego bilo koji drugi. Obuhvatanjem vašeg vidnog polja poput iMax bioskopskog ekrana, ekran 1800R – sa poluprečnikom luka od 1800 mm za bolju zakrivljenost – stvara šire vidno polje, povećava osećaj dubine i minimizuje periferne smetnje radi boljeg unošenja u prikazani sadržaj. Stoga, bilo da se radi o onlajn filmu, omiljenoj TV emisiji ili igri koja ubrzava puls, veća zakrivljenost Samsung ekrana učiniće da se potpuno unesete u svoj multimedijalni sadržaj.

Nositi vetar u kosi je šmekerski 

Električni skuter Razor ELEKTRIČNI TROTINET E Prime 13173808 je već poznata gradska faca. Lako i brzo, stižete svuda, uz vetar u kosi i osmeh na licu. Ekskluzivni električni trotinet Razor E Prime će vam omogućiti krstarenje ili putovanje u stilu pri brzinama do 24 km/h. Ako već niste do sada, ovog proleća je pravi trenutak da parkirate jedan Razor električni trotinet u vašu garažu i zaplovite gradskim ulicama. 

Ah, taj prvi gutljaj

Last, but not the least - prvi gutljaj savršenog italijanskog epsressa, baš u vašem domu. Iskoristite aktuelne popuste i shock cene Gaggia aparata za kafu na našem sajtu ili u Dr Techno prodavnicama. Svaki model je poseban i po svojim performansama odgovara istančanom ukusu pravih ljubitelja kvalitetne italijasnke kafe, uz savršen ergonomski dizajn i opcije koje koriste profesionalne bariste. 

Nadamo se da će vam naš izbor pomoći, a sigurni smo da ćete se pobrinuti da ovo proleće bude prepuno dobre zabave, osmeha, vetra u kosi i prvih gutljaja vaše omiljene kafe u udobnoj atmosferi vašeg doma.

DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.