Pravi izbor televizora za doživljaj kao sa stadiona

Pravi izbor televizora za doživljaj kao sa stadiona

Dugoočekivano Evropsko prvenstvo u fudbalu je iza nas, a pred nama je aktivna jesen uz velika fudbalska takmičenja, i to je nešto što neizmerno raduje ogroman broj ljubitelja ovog sporta. Iako je odlazak na stadion i dalje nemoguć u atmosferi kao pre pandemije Covid19, to ne znači da iskustvo praćenja utakmica ljubiteljima fudbala mora da bude išta lošije. Naprotiv, uz odabir pravog TV uređaja, ne samo što će atmosfera u vašem domu biti kao na stadionu, već nećete propustiti nijedan majstorski pokret fudbalskih velikana. Zato pre nego što okupite dobro društvo i organizujete praćenje utakmica ove jeseni i zime, napravite pravi izbor televizora koji će vam omogućiti da bez ikakvih problema uočite svaki detalj sa terena. 

Kako odabrati pravi televizor za praćenje fudbalskih utakmica kao na stadionu?

Jedan od naših predloga koji će vam pružiti ugođaj kao na stadionu je svakako LG TELEVIZOR 50NANO793NE. Zahvaljujući svojoj Pure Colors funkciji zasnovanoj na NanoCell tehnologiji, ovaj tv će vam prikazati realne boje sa terena i doprineti osećaju učešća na samoj utakmici. Četvojezgarni procesor rezolucije 4K uklanja šum i proizvodi dinamične boje i kontrast, pa će čak i slike koje su inače niske rezolucije biti prikazane kao slike približne onima u 4K kvalitetu. Pored sjajnog vizuelnog efekta, ovaj televizor takođe ima mogućnost unapređivanja 2.0 ch zvuka u bogatiji, virtuelni 4.0ch, a s obzirom na to da možete i da povežete bilo koja dva bluetooth zvučnika da biste postigli surround efekat, bez ikakve sumnje ćete imati utisak kao da ste i sami deo utakmice.


LG dolazi sa još jednim sjajnim predlogom, a to je svakako LG TELEVIZOR OLED48CX3LB koji ima jedinstvenu tehnologiju samosvetlećih piksela, koji pružaju izuzetno realan prikaz boje i dižu nivo kvaliteta slike na jedan viši nivo. Ovaj televizor je sjajan izbor za sve one koji žele da izgrade sebi pametan dom jer ima mogućnost povezivanja pametnih kućnih uređaja uz pomoć tehnologije AI ThinQ, što znači da ćete imati mogućnost kontrole uređaja jednostavnim prepoznavanjem glasa, bez ikakve potrebe za upotrebom daljinskog upravljača. Pored toga, uz funkciju OLED Motion Pro moći ćete da vidite svaki pokret igrača na terenu bez dosadnog zamućenja slike koje remeti čitav ugođaj. Ono što je sjajna opcija za sve one koji planiraju da jesenje večeri provedu oz omiljene klubove i takmičenja je i funkcija obaveštenja o sportu koja vam daje obaveštenja o rezultatu pre, tokom i nakon utakmice, pa ne morate da brinete o tome da ćete propustiti bilo koju bitnu informaciju.

Samsung TELEVIZOR QE55Q65TAUXXH takođe pruža odlično iskustvo kada su u pitanju boje budući da Quantum Dot tehnologija ima mogućnost prikaza 100% trodimenzionalnog opsega boja, pa će fudbalski teren izgledati potpuno verodostojno, iako ga posmatrate iz vaše dnevne sobe. Ukoliko se dogodi da baš u trenutku odigravanja utakmice morate da ispratite i nešto na svom telefonu tu je MultiView opcija, koja omogućava deljenje ekrana na dva dela, tako da je na jednoj strani prikazan sadržaj koji gledate, a na drugoj je prikaz ekrana vašeg mobilnog telefona. Na ovaj način možete obaviti sve što imate, a da ne propustite nijednu važnu akciju tokom utakmice.

Jedan od proizvođača koji je u poslednje vreme sve popularniji i koji definitivno osvaja sve veću pažnju na tržištu kada su televizori u pitanju je svakako Hisense. Model Hisense televizora 50A7100F je takođe na nešto pristupačnijoj strani, a svakako sjajan izbor za praćenje Evropskog fudbalskog evropskog prvenstva, jer nudi brojne mogućnosti. I on podržava HDR tehnologiju, konkretno HDR10 koji predstavlja trenutni industrijski standard za High Dynamic Range kod potrošačkih televizora. Ovaj televizor sa LED ekranom podržava čak 1.07 milijardi boja, pa možete biti sigurni da nećete propustiti nijedan detalj Evropskog fudbalskog prvenstva.


Proizvođaći televizora potrudili su se da vam otežaju izbor, budući da je ponuda sjajnih modela koji imaju veliki broj mogućnosti zaista velika. Pre nego što doneste konačnu odluku i napravite izbor, informišite se detaljno o svim modelima koji su trenutno u ponudi kako biste odabrali ono što vama najviše odgovara, a s obzirom na to da su u ponudi odlični modeli, verujemo da ćete istinski uživati u omiljenim utakmicama ove jeseni koja je pred nama. Mi smo tu da vam pomognemo i vaš izbor učinimo lakim i najboljim!

DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.