Novi koncept kupovine - Bosch jedinstvena prodavnica kućnih aparata i bele tehnike

Novi koncept kupovine - Bosch jedinstvena prodavnica kućnih aparata i bele tehnike

U današnjem užurbanom ritmu života, kupovina vrlo često može da bude dodatni stres i ne tako prijatna aktivnost. Pogotovo, kada je potrebno doneti i neke krupne odluke tokom kupovine, kao što je na primer opremanje stana, doma ili kancelarije kvalitetnim uređajima i belom tehnikom. 

S obzirom na široku ponudu bele tehnike na tržištu, ova kupovina ume da bude i te kako zahtevna. Postoje mnogi faktori koje treba razmotriti, pa je pitanje koje se logično nameće: odakle početi? Bilo da kupovinu obavljate sami ili uz pomoć stručnjaka predlažemo da razmotrite pre svega sledeće korake: 

Uklapanje kućnih aparata sa prostorom

Kolikim prostorom raspolažete? Izmerite predviđeni prostor pre nego što krenete sa potragom za uređajima. Krenite od kuhinje, izmerite planirani prostor za šporet, mašinu za pranje posuđa i frižider. Potom, procenite da li u kupatilu ima dovoljno mesta za mašinu za pranje i eventualno sušenje veša. Kada utvrdite koje vam dimenzije odgovaraju, možete se posvetiti odabiru dizajna i konkretnih karakteristika i funkcija uređaja. 

Nakon merenja i planiranja prostora biće mnogo jasnije i kojim pravcem treba krenuti sa potragom - da li je najbolje rešenje za vašu kuhinju samostojeći šporet, ugradna rerna i ploča, zidni,ostrvski ili plafonski aspirator, kombinovani, sidebyside ili odvojeni frižider i zamrzivač. 

Definisanje vaših potreba 

Pre svega,kućni aparati, bela tehnika i uređaji služe da nam olakšaju i ulepšaju svakodnevnicu, ali i uštede vreme. Međutim, kada je u pitanju izbor velikih kućnih aparata, složićete se da je potrebno razmisliti o potrebama, navikama i željama na duže staze. 

U našoj specijalizovanoj prodavnici Bosch aparata i bele tehnike u Beogradu, u tržnom centru Ušće imate mogućnost, da uz pomoć specijalizovanih stručnih savetnika u poptunosti personalizujete kupovinu - da olakšate sebi izbor pravih kućnih aparata za vaš dom, savršeno uklopite svaki element i izaberete najkvalitetnije uređaje koji u potpunosti odgovaraju vašim potrebama i uživate u kupovini. Samo u ovoj jedinstvenoj Bosch prodavnici imate mogućnost da svaki uređaj isprobate i da zakažete termin za kupovinu kako biste imali potpunu posvećenost specijalizovanih Bosch savetnika. Vaše je samo da definišete vaše potrebe i da uživate u opremanju vašeg doma najkvalitetnijom belom tehnikom. 

Izbor dizajna i funkcija u skladu sa vašim potrebama

Bosch kućni aparati i bela tehnika spadaju u red vrhunskih kućnih aparata, visokog kvaliteta, modernog, inovativnog i funkcionalnog dizajna. Iako su kvalitet i funkcionalnosti na prvom mestu, svakako se dizajn i estetika ne zaobilaze kada tražimo najbolja rešenja za uređaje u našem domu. 

Naš tim specijalista za tehniku, koji vam stoji na raspolaganju u specijalizovanoj Bosch prodavnicu u TC Ušće u Beogradu, posvećen je pronalaženju najboljeg rešenja kada je u pitanju Bosch bela tehnika i uređaji u vašem domu. Kako ovde imate mogućnost zakazivanja termina za vašu kupovinu, budite slobodni da u proces donošenje odluke i opremanje vaše kuhinje, stana ili doma, uključite i vašeg arhitektu ili dizajnera. Pored funkcionalnosti i kvaliteta, kućni aparati estetski utiču na prostor i ambijent našeg doma. 

Sigurni smo da ćete u Bosch specijalizovanoj prodavnici pronaći sve što vam je potrebno i zadovoljiti vaše najviše standarde. 

Posetite nas na drugom spratu TC Ušće, čekamo vas!

 

DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.