Frizideri -  tehnologije

 

Fresh Guard
- Uklanja neprijatne mirise do 90%
- Želite da Vam frižider miriše sveže, a neprijatni mirisi ne smeju da postoje. Filter sa specijalnim premazom FreshGuard® neutrališe molekule neprijatnih mirisa bez oslobađanja štetnih gasova ili hemikalija, čime se vazduh unutar frižidera pročišćava do 90%.


Ever Fresh - svezina I do 30 dana
- Sada voće i povrće koje se ranije kvarilo nakon samo nekoliko dana ostaje sveže i do 30 dana u našem specijalnom odeljku za voće i povrće.
- Vlaga se precizno kontroliše i kondenzacija se smanjuje pomoću specijalnih vazdušnih kanala, varijacije temperature su minimalne, pa voće i povrće ostaje sveže i do tri puta duže nego inače. To znači da zahvaljujući Beko EverFresh+® tehnologiji Vaša hrana ostaje sveža, bilo da počinjete dijetu sutra, sledeće nedelje ili sledećeg meseca...


Pro Smart Inverter motor
- Šta biste želeli za ručak? Ako ste i Vi jedan od onih koji često otvaraju frižider, Vaš račun za struju će biti mnogo manji uz Beko ProSmart™ Inverter Kompresor. Možete otvoriti frižider koliko god puta želite, a pametna ProSmart™ tehnologija će se prilagoditi i omogućiti manje varijacije temperature i brzo će rashladiti hranu. Pametna ušteda energije i novca. Sve to je moguće uz vrlo tih i efikasan rad - ProSmart™ Inverter Kompresor je četiri puta tiši od kompresora Vašeg frižidera


Active Fresh Blue Light
- Ljubitelji zdravog života žele da budu sigurni da će njihovo voće i povrće ostati u odličnom stanju u frižideru. Na sreću, kada frižider sadrži Beko Active Fresh Blue Light™ tehnologiju, vitamin C je zaštićen i prirodni miris i hranljivost sastojaka ostaju netaknuti. Active Fresh Blue Light™ u fioci za svežu hranu pomaže da voće i povrće nastavi fotosintezu. Skoro kao da imate staklenu baštu u svom frižideru. Paradajz će ostati sočan, bogat vitaminima i zdrav. Ova magija pomaže da voće i povrće bude do 30% bolje očuvano


Neo Frost - sistem odvojenog hladjenja
- Ljubitelji hrane sada mogu da se opuste prilikom korišćenja Beko zamrzivača koji imaju Beko NeoFrostTM tehnologiju odvojenog hlađenja. Za razliku od konvencionalnih sistema hlađenja, Beko NeoFrostTM frižideri poseduju dva zasebna sistema hlađenja, čime pomažu da se vlažnost održava na optimalnom nivou. NeoFrostTM tehnologija sprečava mešanje mirisa između frižidera i zamrzivača i održava maksimalan nivo kvaliteta vazduha, stvarajući najbolje uslove hlađenja kako bi Vaša hrana ostala sveža, baš kakvu najviše volite. Sa dva puta bržim* hlađenjem ovaj sistem duže zadržava vlagu i Vaša hrana se topi u ustima kao da ste je malopre kupili.


Freezer - Gurad tehnologija
- Koristi elektronsku kontrolu temperature kako bi obezbedila nesmetan rad zamrzivača čak i kod veoma niskih spoljašnjih temeperatura. FrezerGuardomogućava rad zamrzivača čak do ambijentalnih temperatura i do -15°C Možete da držite kombinovani frižider ili zamrzivač i u prostorijama -koje se ne greju bez straha da će zamrzivač prestati sa radom na niskim zimskim temperaturama.Mogućnost da rashladni uređaj stoji u garaži, na terasi, pomoćnim -sobama I slicno. Kod svih beko zamrzivača i kombinovanih NeoFrost frižidera.    


Ion Gurad tehnologija
- Neprijatni mirisi i bakterije sadrže pozitivne jone dok se kreću u frižideru. IonGuard-tehnologija proizvodi negativne jone koji neutrališu bakterije,  viruse, i čestice koje uzrokuju neprijatne mirise, kreirajući na taj taj način anti bakterijskiefekat. Rezultat ovih rešenja je uvek svež vazduh unutar frižidera, što možete osetiti svaki put kada ga otvorite. Pored toga vasa hrana ostaje duze sveza.

 

 

Veš mašine - tehnologijeSteam Cure
- Upotreba pare u veš mašinama pruža veliki broj koristi. U poređenju sa postojećim sistemom pare, u novom SteamCure sistemu, para se podiže sa dna i raspoređuje u bubanj. Ova tehnologija se koristi na početku pranja za omekšavanje prljavštine, što olakšava uklanjanje fleka I na kraju pranja kako bi odeća bila mekša, odnosno manje izgužvana i spremna za peglanje. To znači da odeća može biti suva ili mokra za  steam cure. Para pomaže lakšem uklanjanju prljavštine zahvaljujući omekšavanju i podizanju prljavštine pred glavno pranje, što poboljšava efikasnost pranja.Para štiti od gužvanja i povećava higijenu u vasem bubnju.


Add Garment - Dodavanje veša
- Korisnici se ponekad sete da su zaboravili da ubace još nešto u mašinu čim su je startovali. Obično, ako započnete ciklus pranja, nije moguće zaustaviti mašinu i odmah je otvoriti; morate čekati najmanje 3 minuta da se vrata otključaju. Ova nova tehnologija omogućava dodavanje veša (čak i čaršafa) u roku od nekoliko minuta od početka programa.


Stain Expert
- Ovaj program se bavi sa 24 različite vrste svakodnevnih mrlja sa tri različite opcije nivoa zaprljanosti (Jako, Srednje i Slabo). Duže vreme trajanja programa, veća temperatura pranja, povećano mehaničko okretanje, specijalne faze natapanja i duži ciklusi ispiranja u poređenju sa normalnim programom pamuka doprinose superiornim performansama čišćenja Stain Expert.


Woolmark
- Vunena garderoba ima tendenciju da se oštećuje vodom pre nego trenjem sa površinom bubnja tokom pranja . Od Woolmark-a odobren program  ima preciznu kontrolu vode i okretanja bubnja. Vunena garderoba se nežno okreće u dovoljnoj količinu vode tokom celog ciklusa.Ovaj program pruža dodatnu negu za vašu vunu koja može da se pere samo ručno.


Baby Protect
- Kombinovano intenzivnopranje sa ispiranjemna ovom programu daje odlične rezultate. Ovo je program koji posebno dizajniran za odeću koja zahteva posebnu negu, za bebe ili osobe sa osetljivom kožom.


Auto Dosing Tehnologija
- Ova opcija pruza automatsku I optimalnu kontrolu tecnog deterdzenta I omeksivaca.Omogucava optimalnu potrosnju vremena,deterdzenta I energije.

 

 

Mašine za pranje sudova

 

Aqua Intense tehnologija
- Beko AkuaIntense® tehnologija stvara zonu snage u donjem desnom delu donjeg korpe dajući jak pritisak vode. Ova specijalno dizajnirana 180°rotirajuća sprej ruka sa 360°rotirajućom glavom, pomaže vodi da dostigne svaki ugao za čišćenje teško zaprljanih lonaca i tiganja. Ova funkcija i jača snaga pranja pružaju veći pritisak vode u donjoj korpi, koji je rezervisan za šerpe i lonce.Obezbedjuje I do 5 puta bolje pranje sudova.


Glass Shield
- Tvrdoća vode unutar mašina za pranje posuđa se može regulisati ručno optimizacijom mešavine vode iz česme i vode iz jedinice za omekšavanje vode.Ovom tehnologijom je omogućena bolja zaštita stakla od korozije u poređenju sa standardnim mašinama za pranje sudova. Omogućava vašem staklu da duže izgleda kao novo, sprečavajući oštećenja, zamagljenost, prelivanje u duginim bojama i gubitak sjaja.


Ion Guard
- IonGuard Technologija oslobađa negativne jone koji cirkulišu unutar mašine,neutrališući loše mirise, na taj način se čisti vazduh unutar mašine za pranje sudova. Ova funkcija radi automatski i nezavisno od operacije pranja. 5 minuta u svakom satu, uklanjanje mirisa se aktivira kako bi se sprečio loš miris dok tanjiri čekaju na pranje. Ova tehnologija uključuje jonizator i ventilator, za čišćenje i cirkulaciju vazduha. Negativni joni se šalju preko mašine pomoću skrivenog jonizatora. Tako se molekuli loših mirisa neutrališu jonizacijom.


Auto Dosing
- Rezervoar za skladištenje tečnog deterdženta se puni otvaranjem poklopca. Rezervoar ima kapacitet zapremine od 650-1000 ml što je dovoljno za 20-23 ciklusa pranja sa jednim punjenjem rezervoara.AutoDosing pruža udobno pranje bez potrebe za punjenjem deterdženta do mesec dana. Nema ostatka deterdženta ili problema sa ispiranjem zbog odgovarajuće količine deterdženta čak i u kratkim programima.Čuvanje deterdženta usled optimalne upotrebe deterdženta doziranjem automatski (uštedu promena prema korišćenom programu) Jednostavno čišćenje izmenjivog rezervoara.Jednostavno čišćenje izmenjivog rezervoara. Takođe je moguće korišćenje i klasičnog praškastog deterdženta I tableta po zelji korisnika.


Tray Wash
- Program za čišćenje plehova pored jačeg pritiska na donjoj korpi ima i dodatno ispiranje koje u kombinaciji daje još bolje rezultate pranja za plehove i žice. Uz pomoć držača plehova do dva pleha mogu biti postavljena na donju korpu.


Home Whiz
- Home Whiz je inovativna aplikacija kojom povezujete sve Beko pametne kućne aparate sa vašim mobilnim telefonom ili tabletom. Omogućava vam daljinsko upravljanje vasim aparatima na siguran, energetski efikasniji I komforan način. Home Whiz vam pruža daljinsko praćenje rada, dodatne programe, funkcionalnosti. Takodje vam nudi personalizaciju programa, dijagnozu stručnjaka I prilagodjavanje rada povoljnijoj tarifi. Od sada Home Whiz aplikacija dostupna na  mašinama za sudove, veš mašinama, aspiratorima, ugradnim rernama I ugradnim pločama.

Kada svoj pametan Beko aparat povežete sa vašim telefonom, imate mogućnost preuzimanja novih programa, kao I praćenje napretka u radu. Dijagnoza stručnjaka je tu u slučaju da nešto nije u redu sa vašim aparatom, koja vam štedi vreme I novac jer automatski detektuje problem I pruža opcije za rešavanje.

DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.